“Дніпро” Коломойського опускається одразу в другу лігу, – ЗМІ

 

Виконавчий директор ФК “Дніпро” Андрій Русол днями збирав колектив, аби повідомити, що в наступному сезоні нова команда на базі “Дніпра” стартує в другій лізі.

У цього клубу вже є сформований бюджет, футболістам будуть запропоновані такі ж умови, як зараз у прем’єр-лізі. Перед оновленим “Дніпром” буде поставлене завдання за один сезон піднятися в першу лігу, інформує “Динамоманія“.

Як відомо, з “Дніпра”, що належить олігарху Ігорю Коломойському, в цьому сезоні зняли 15 очок за борги перед гравцями і тренерами, і в клубу мало шансів бути атестованим у новому сезоні з тієї ж причини.
Крім того, “Дніпро” в ключовій грі за виживання в УПЛ поступився “Карпатам” і за три тури до фінішу відстає від рятівного 10-го місця на 5 очок, тобто вочевидь вилетить у нижчий дивізіон не лише за фінансовим, а й за спортивним принципом.

У 2015 році “Дніпро” став бронзовим призером чемпіонату України і дійшов до фіналу Ліги Європи, однак надалі власник клубу Коломойський різко урізав клубу фінансування.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна