П’яне ДТП в Києві: мажор з НАБУ на “Лексусі” врізався у старовинний трактор біля “Самогон-бару”

 

Працівник Національного антикорупційного бюро України Олексій Довгий вранці 14 травня у Києві влаштував ДТП: на “Лексусі” збив старовинний трактор і в’їхав у мікроавтобус “Фольксваген”, після чого був госпіталізований. Люди в “Лексусі” були напідпитку, передає “Новинарня” з посиланням на “Київ оперативний” та спільноту “Автомайдан” (лідер – Сергій Коба) у “Фейсбуці”.

“За даними відеокамер посольства [Перу], на Подолі джип “Лексус” держномер АА9777ВЕ зробив епічну аварію: вилетівши на тротуар, зніс пам’ятник з довоєнним трактором навпроти ресторану “Самогон” і врізався через 60 метрів в мікроавтобус”, – йдеться в повідомленні.

Ідеться про “Самогон-бар” і посольство Перу за адресою вул. Набережно-Хрещатицька, 25.

“Автомайданівці” зазначили, що випадково опинилися на місці події.

“І тут ціла послідовність вказує на причетність держслужбовця. Моментально були зняті номери з джипа (НЕ поліцією), якийсь непонятний таксист в кульок почав діставати документи з джипа… О 7.00 водієві джипа Довгому Олексію Анатолійовичу 12.02.1991 р.н. стало погано, і його відвезли до лікарні”, – інформує “Автомайдан”.

Декларацію працівника НАБУ з ім’ям та датою народження такими  ж, як на посвідченні водія винуватця ДТП, видає простий пошук у “Гуглі”.

Джип Lexus LX470, який розбив Олексій Довгий, належить його батькові Анатолію – директору великої компанії-забудовника.

“Київ оперативний” наводить подробиці: “Приїхавши на місце [ДТП], поліція побачила компанію з п’яти молодих людей, які були з ознаками алкогольного сп’яніння. Молоді люди забули, хто був за кермом. Одного з молодих хлопців (передбачуваного водія) госпіталізували. Його батько, що приїхав на місце події, почав лякати поліцейських тим, що його син працює в НАБУ”.

Прес-служба НАБУ прокоментувала аварію та сторінці “Києва оперативного”: “З метою зняття будь-яких спекуляцій, повідомляємо, що Національному бюро відома дана інформація. Дійсно, в ДТП потрапив співробітник Бюро. В момент інциденту він не перебував при виконанні службових обов’язків. За попередньою інформацією, в результаті ДТП ніхто, крім співробітника НАБУ, не постраждав. Деталі з’ясовуються та перевіряються. Про результати повідомимо згодом”.

Читайте також:
Прокуратура: винуватець сметельної ДТП, донбаський “мажор” Толстошеєв – неосудний

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна