Порошенко пояснив, як на його синові виявився светр Russia

 

Президент Петро Порошенко визнав, що його син Михайло, який навчається в коледжі в Англії, надягав на вечірку светр із написом Russia. Він каже, що так підлітки жартували на Хелловін, але подібний вчинок все одно є неприйнятним. Про це глава держава заявив на великій прес-конференції 14 травня.

“Про футболку. Я дійсно побачив цю фотокартку, я її не бачив раніше. Це фотокартка з private Instagram, вона стосується ночі на Хелловін – і це був вертеп”, – сказав Порошенко.

“Вертепна природа: хтось малювався чортом, хтось надягнув цю футболку. Там зображені 14-15-річні хлопці, які на Хелловін вирішили, що можлива така поведінка. Вони не є політиками”, – зазначив Порошенко.

“Я розцінюю – навіть у вертепі, навіть на Хелловін – таку поведінку абсолютно неприйнятною. З цього приводу в мене була розмова з моїм 15-річним сином. Я вас запевняю, я знайшов правильні слова для того, щоб він все зрозумів”, – наголосив президент.

При цьому він уточнив: “Але це не є його футболка, він її не використовує в звичайному житті. Але навіть на Хелловін, я вважаю, що це недобре”.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна