Обстріл Авдіївки: снаряд влучив у двір з гостями, четверо загиблих, двоє дітей стали сиротами

 

Внаслідок обстрілу бойовиками приватного сектору Авдіївки ввечері 13 травня снаряд з боку бойовиків влучив у подвір’я будинку 53 по вул. Піонерській. У цей момент на вулиці перебували власники будинку та їхні гості. Три жінки та чоловік загинули на місці від осколкових поранень.
Про це повідомила речниця ГУ Нацполіції Донеччини Наталя Шиман.

“Дивом не постраждали двоє дітей, які теж були неподалік епіцентру вибуху”, – повідомила Шиман. Вона додавла, що діти лишились сиротами і перебувають під захистом поліцейських.

Слідчо-оперативна група документує наслідки артилерійського удару.

У свою чергу прес-центр штабу АТО повідомив, що житловий сектор Авдіївки було обстріляно о 19:15 з артилерійського озброєння, забороненого Мінськими угодами.

Раніше у штабі інформували про 20 разів обстрілів з боку бойовиків станом на 18:00. Зокрема, під вогонь з 120-мм мінометів потрапили позиції українських підрозділів в районі Луганського та Авдіївки.

Втрат серед українських воїнів у суботу не було.

Як повідомляла “Новинарня“, напередодні бойовики також обстрілювали населені пункти.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна