Учасник Євробачення від Болгарії виступав в окупованому Криму. ВІДЕО

 

У мережі з’явилося відео з виступом представника Болгарії на “Євробаченні-2017” Крістіана Костова в окупованому Росією Криму в червні 2014 року.

Юний Костов виступав 1 червня 2014 року в дитячому таборі “Артек”, який РФ незаконно відібрала в України.

17-річний співак – уродженець Москви – має представляє Болгарію у другому півфіналі “Євробачення-2017” в Києві 11 травня з піснею “Beautiful Mess”.

Як пише “УП. Життя”, Костов брав участь у російському конкурсі “Голос. Діти” у 2014 році, де його наставником був переможець “Євробачення-2008” Діма Білан.
У серпні 2015 року Крістіан повернувся з Росії в Болгарію, щоб взяти участь в четвертому сезоні шоу “X-Фактор”.

Нагадаємо, за поїздку до Криму в червні 2015 року з порушенням українського міграційного законодавства СБУ на три роки заборонило в’їзд російській співачці Юлії Самойловій, яку Перший канал обрав представницею Росії на “Євробаченні-2017”.

Радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко заявляв, що СБУ перевірить й інших закордонних виконавців, які могли порушити закон, виступаючи на окупованих територіях або в анексованому Криму. На цій самій підставі закрито в’їзд в Україну російським журналістам, що були в Криму.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна