У Миколаєві побилися ветерани АТО й Афганістану

 

У Миколаєві сталася бійка між ветеранами-“афганцями” з одного боку та активістами “Національного корпусу” (ЦК “Азов”) і учасниками АТО – з іншого. Про це повідомляє “Укрінформ“.

На місце інциденту 10 травня прибула поліція та два автобуси зі спецпризначенцями.

“Ми прийшли до “афганців” поспілкуватися щодо вчорашнього інциденту під час святкування Дня перемоги. Але розмови не вийшло. Вони повели себе агресивно, взяли палиці, кийки і спровокували бійку”, – зазначив представник “Азова” Денис Янтар.

У результаті бійки постраждало кілька осіб з обох сторін – їм викликали “швидку”.

 

Напередодні в Миколаєві 9 травня відбулася сутичка між громадськими активістами і ветеранами МВС та “афганцями”, які брали участь у маніфестації на честь 9 травня. Активістам не сподобалося, що в колоні були люди з комуністичною символікою та георгіївськими хрестами на грудях. Конфлікт швидко припинила поліція.

Згодом стало відомо, що в результаті інциденту двоє учасників АТО отримали серйозні поранення: в одного зламана рука, у другого – ребро, також у нього струс мозку.

Голова Миколаївської філії громадської організації “Асоціація учасників і інвалідів АТО” Ілля Шполянський пообіцяв серйозну розмову з афганцями.

Читайте також:
Хроніка подій 9 травня. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна