У День перемоги на Світлодарській дузі загинув військовий ЗСУ

 

Український військовослужбовець загинув у вівторок, 9 травня, внаслідок обстрілу зі стрілецької зброї з боку бойовиків неподалік від смт Луганське, що на Донецькому напрямку (Світлодарська дуга). Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

“Сьогодні, 9 травня, внаслідок обстрілу позицій однієї з механізованих бригад, особовий склад якої виконує бойові завдання на Донецькому напрямку неподалік Луганського, загинув військовослужбовець одного з підрозділів. По позиціях українських захисників противник вів вогонь зі стрілецької зброї”, – зазначили в штабі.

Всього від початку доби на різних напрямках уздовж лінії розмежування зафіксовано застосування противником стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів, гранатометів різних систем, мінометів калібру 120 мм і 82 мм, озброєння танка.

Читайте про попередню добу:
Ситуація в районі АТО напружена, втрати сягнули десятка

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна