Бойовики обстріляли Попасну. ВІДЕО

 

Бойовики обстріляли місто Попасна Луганської області. Про це йдеться в сюжеті Військового телебачення, яке поширила прес-служба Міноборони 8 травня.

За попередніми даними постраждалих немає.
Місцеві мешканці показують уламки 80-мм мін, пошкоджені стіни будинків, гаражів, побиті вікна.

“До цього обстріли були, але останні кілька тижнів ми жили, слава Богу, в тиші. Але цієї ночі знову все повторилося. Я не розумію, яку мету вони переслідують, обстрілюючи таке місто, як Попасна. З огляду на настрій місцевого населення, яке три роки тому помилилося і повірило в пропаганду агресора, але сьогодні вже зрозуміло ситуацію і зрозуміло, що є перспективи жити в країні з правовим статусом… і вже не хоче ніяких псевдореспублік”, – заявив у коментарі в.о. голови Попаснянської районної державної адміністрації Микола Ханатов.

У зведенні станом на 18:00 8 травня штаб АТО повідомив, що загинув один український військовий і п’ятеро отримали поранення.

Читайте також:
Уніслідок підриву на міні загинув боєць АТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна