Журналістів, які незаконно відвідували Крим, не пустять на Євробачення

 

Акредитовані на “Євробачення” російські журналісти, які раніше порушували міграційне законодавство України, незаконно відвідуючи Крим, не будуть допущені на територію України. Про це заявив радник глави МВС України, народний депутат Антон Геращенко.

“Ніхто з тих російських журналістів, хто акредитований в Києві на Євробачення і хто раніше порушував державний кордон України, незаконно відвідуючи Український Крим, не буде допущений на територію нашої країни”, – написав він у “Фейсбуці”.

Раніше українські прикордонники відмовили у праві перетину кордонуфотожурналісту російських інформагентств Russia Тoday і РІА “Новости” Рамілю Сітдікову, який прямував до Києва для освітлення пісенного конкурсу “Євробачення-2017”.

На тих самих підставах було закрито в’їзд до України російській учасниці “Євробачення” Юлії Самойловій.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.