Військові ЗСУ в радянській формі виїхали в автопробіг по Донеччині з нагоди Дня перемоги

 

У Слов’янську, з нагоди Дня пам’яті та примирення і Дня Перемоги над нацизмом у Європі в суботу, 6 травня, стартував автопробіг військової техніки часів Другої світової війни. Військовослужбовці ЗСУ на ретро-машинах проїдуть п’ятьма містами Донеччини і фінішують 10 травня, повідомляє “Новинарня” з посиланням на прес-центр штабу АТО.

“В рамках п’ятиденного автопробігу, упродовж святкових та вихідних днів мешканці та гості Слов’янська, Краматорська, Покровська, Волновахи й Мангуша матимуть змогу побачити на центральних площах своїх міст, у парках та скверах статичну та в русі демонстрацію зразків військової автомобільної техніки, військової форми, макетів стрілецької зброї часів Другої світової”, – ідеться в повідомленні.

Організатори та учасники автопробігу вшанують пам’ять загиблих покладанням вінків та квітів до могил невідомих солдатів за всім маршрутом слідування автопробігу.

“Крім того, ми проведемо інформування мешканців Донецької області про роль українського народу в Перемозі над нацизмом. У кожному з цих міст відбудуться святкові концерти з піснями й танцями фронтового репертуару Другої світової”, – розповів начальник групи Цивільно-військового співробітництва ЗСУ полковник Олег Маланчук.

Читайте також:
Ветеранам до Дня перемоги одноразово виділили 1,3 млрд. грн.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна