Морпіхи ВМСУ взяли участь у натовських навчаннях у Румунії

 

Морські піхотинці Військово-Морських сил ЗС України повернулися з Румунії, де брали участь у черговій фазі багатонаціонального навчання “Платинум ігл-2017-2” в рамках “Ротаційних сил Чорноморського регіону-2017”.
Про це повідомляє “Новинарня” з посиланням на прес-центр ВМСУ.

Заходи проводилися на навчальному полігоні Бабадаг. Їхньою метою було набуття навичок спільних дій військовослужбовців у складі багатонаціонального підрозділу відповідно до стандартів НАТО.

Протягом двох тижнів учасники навчань відпрацьовували основи тактики, процедури проведення оборонних та наступальних операцій, порядок виконання рейдових дій, техніку здійснення патрулювання тощо.

Перша фаза міжнародних маневрів “Платиновий орел” проходила наприкінці лютого — на початку березня 2017 року в Румунії на полігоні Смардан.

Читайте також:
На міжнародних навчаннях у Болгарії морпіхи ВМСУ вибороли “Молот воїна”
за перше місце

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна