Бойовики “ЛНР” забили до смерті чоловіка зі Станиці

 

Бойовики “ЛНР”до смерті забили 38-річного мешканця Станиці Луганської.
Про це повідомляє відділ комунікації поліції Луганської області.

“Померлий заробляв собі на життя тим, що за невелику платню допомагав переносити сумки з речами людям, які перетинають КПВВ “Станиця Луганська” від блокпосту на підконтрольній Україні території до блокпосту сепаратистів. 27 квітня чоловік поніс речі через зруйнований міст до блокпосту бойовиків та більше на підконтрольну Україні територію не повернувся”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що того ж дня батьки почали самостійні пошуки сина. Через деякий час молодший брат зниклого знайшов у соціальних мережах оголошення про те, що виявлено труп невідомого чоловіка. За описом померлого та його речей рідні впізнали зниклого.

У ході проведення оперативних заходів співробітники поліції отримали інформацію про те, що в той день бойовики у себе на блокпосту затримали чоловіка та відвезли до так званої “комендатури” м. Луганська, де з ним проводили “роз’яснювальну бесіду”, під час якої чоловік помер.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна