“Вжух – і ворога нема”. Бійці ЗСУ показали на відео результат роботи з прицілом, купленим за народні пожертви

 

Українські військові з передової передали волонтерам People’s Project відео з тепловізійного прицілу, який був придбаний в рамках проекту “Оперативне реагування” на пожертви громадян.

За допомогою оптичного приладу, який військові ЗСУ отримали від волонтерів, бійці вночі помітили бойовиків на відстані 690 метрів і відкрили вогонь по рухомій цілі.

Зазначається, що ворога таким чином знищено.

У рамках проекту “Оперативне реагування” “Народний проект” збирає благодійні пожертви та купує для бійців на фронті необхідне дороге спорядження.

“Як бачите, ваші гроші ми витрачаємо саме на ті речі, які полегшують службу нашим бійцям. Долучайтеся до участі у проекті – перемогти у війні з російським агресором ми можемо тільки разом”, – зазначають у People’s Project.

Читайте також:
Модернізований кулемет ДШК на передовій: відгуки користувача. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна