“Воїни малюють мир”. Запрошуємо на виставку та благодійний аукціон картин, створених учасниками АТО

 

10-12 травня в київському Будинку актора (вул. Ярославів Вал, 7) відбудеться виставка картин, створених учасниками бойових дій на Сході. Експозиція отримала назву “Воїни малюють мир”.
За підсумками виставки полотна фронтовиків можна буде купити на доброчинному аукціоні.

Картини написані в процесі творчої реабілітації, яку проходили ветерани за програмами Міжнародного благодійного фонду “Творча Криївка”.

“На завершення заходу, 12 травня о 15:00, відбудеться благодійний аукціон, де кожен охочий матиме можливість придбати картини воїнів АТО і таким чином фінансово допомогти «Творчій Криївці» у проведенні нових заїздів реабілітації.

Гостями події будуть автори картин – бійці АТО, а також голова правління БО МБФ «Творча Криївка», автор методу творчої реабілітації Віталіна Маслова. Аукціон супроводжуватиметься музичними номерами”, – йдеться в анонсі.

“Важливим аспектом є історичний контекст створення цих художніх творів, адже це можливість побачити світ очима наших воїнів – пасіонаріїв, що взяли до рук зброю та стали на захист рідної землі. Більшість із них і у мирному житті продовжують нести світло, але вже шляхом мистецтва та активної громадської діяльності”, – говорить Віталіна Маслова.

Картини можна також придбати на онлайн-аукціоні за посиланням >>>

Читайте більше про проект:
Три роки “Творчої Криївки”: реабілітація мистецтвом, і не тільки

Перші заїзди з творчої реабілітації майданівців та учасників бойових дій на сході відбулися в 2014 році.

Учасники бойових дій, їхні родини та волонтери відвідують мальовничі куточки України, де занурюються в активну фізичну діяльність, творчу роботу, отримують оздоровчі процедури на тлі знайомства з українською культурою та мистецтвом.

Новинарня” – інформаційний партнер виставки й аукціону “Воїни малюють мир”.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна