У зоні АТО військовий загинув через підрив “імітаційних засобів”

 

Під час занять з бойової підготовки в одній з бригад, що виконує завдання в районі АТО, 3 травня загинув молодий військовий. Про це повідомляє “Новинарня” з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Зазначається, що внаслідок підриву імітаційних засобів військовослужбовець отримав вибухову травму та осколкові поранення голови й шиї. Під час транспортування до медичного закладу у хлопця зупинилося серце.

“У лікарні, проводячи невідкладні реанімаційні заходи, за його життя боролися лікарі військово-мобільного госпіталю. Проте, на жаль, врятувати життя важкопораненого не вдалося”, – ідеться в повідомленні штабу.

Обставини події з’ясовуються. На місці події працюють представники військової служби правопорядку та Національної поліції.

Читайте також:
На полігоні під Чугуєвом загинули двоє військових

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна