У Вінниці побили учасників першотравневого мітингу

У Вінниці під час проведення першотравневого мітингу представниками різних політичних сил виникла конфліктна ситуація та бійка. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції України у Вінницькій області.

Зазначається, що близько 20 молодих людей, які не поділяли політичні погляди лівих мітингувальників, намагалися завадити проведенню заходу та почали виривати з рук учасників акції прапори.

Молодики вигукували “Слава Україні!” та “Комуняку — на гілляку”, їхні обличчя були приховані масками, передає vlasno.info.

“Конфліктну ситуацію швидко припинили працівники поліції, які відтіснили з натовпу молодиків та змусили покинути територію проведення мітингу”, – йдеться у повідомленні.

У главку зазначили, що поліцейські не допустили подальшого розгортання конфлікту та забезпечили правопорядок до завершення заходу.

“Серед учасників інциденту постраждалих не зафіксовано”, – повідомили в поліції.

Подія внесена до журналу Єдиного обліку заяв та повідомлень громадян. Поліцією встановлені учасники події і їхнім діям буде дана правова оцінка, додали в прес-службі.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна