У поліції розповіли, що саме вибухнуло в руках дитини на території дитсадка в Києві. ВІДЕО

 

На території дитячого садка в Києві вранці 26 квітня вибухнув саморобний піротехнічний пристрій з металевими елементами. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції в столиці.

“В ході огляду попередньо встановлено, що вибухнув саморобний піротехнічний пристрій, який можна виготовити з підручних засобів, зокрема будівельного порошку тощо. У кульці були також металеві елементи”, – повідомив начальник Деснянського управління поліції Олександр Косовський.

Слідчим відділом Деснянського райуправління ГУ НП відкрито кримінальне провадження за ст. 263 Кримінального кодексу України – “незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами”. Триває розслідування.

Як писала “Новинарня“, сьогодні вранці шестирічний хлопчик із батьком біля дитсадка на проспекті Маяковськоо підібрав із землі невеликий предмет, схожий на кульку. Згодом, коли дитина кинула її на асфальт, прогримів вибух.

Читайте також:
На Рівненщині дитині підкинули м’яку іграшку із гранатою всередині

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна