“Бориспіль” таки погодився прийняти Ryanair, – Омелян

 

Найбільша європейська лоукост-авіакомпанія Ryanair досягла домовленості з керівництвом міжнародних аеропортів “Бориспіль” і “Львів” щодо своєї польотної програми на поточний рік із цих аеропортів. Про це повідомив міністр інфраструктури Володимир Омелян під час засідання уряду в середу, 26 квітня.

“Я б хотів усіх поінформувати, що вчора (25 квітня) пройшли успішні переговори авіакомпанії Ryanair з керівництвом аеропортів «Бориспіль» і «Львів». Позиція і президента, і прем’єр-міністра єдина – ми повинні дати дешеві авіаперевезення для українців”, – сказав Омелян.

Як повідомляла “Новинарня“, про польоти з Борисполя і Львова Ryanair та Мінінфраструктури України заявили 15 березня.

Після цього новий керівник міжнародного аеропорту “Бориспіль” Павло Рябікін озвучив думку, що бюджетні авіакомпанії потрібно перевести в Гостомель (аеропорт “Антонов”), оскільки “Борисполю” лоукостові розцінки Ryanair не вигідні. Він заявив, що “Бориспіль” поки не підписував договір про співпрацю з Ryanair.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна