Екс-військового ЗСУ – зрадника з Криму залишили під арештом ще на два місяці

 

Дарницький районний суд Києва залишив під вартою колишнього військовослужбовця ЗСУ Максима Одинцова ще на два місяці. Про це заявила суддя Тетяна Щасна на засіданні у вівторок, 25 квітня, передає “Інтерфакс-Україна”.

“Продовжити термін утримання під вартою Одинцова Максима… до 23 червня 2017 року включно”, – зачитала вона рішення суду.

Щасна оголосила перерву в засіданні до 26 травня у зв’язку з клопотанням нового адвоката про надання йому часу для ознайомлення з матеріалами справи.

Як повідомляла “Новинарня“, 20 листопада 2016 року в результаті спецоперації СБУ затримала на адміністративній межі з окупованим Кримом, на КПВВ “Чонгар”, колишніх українських військовослужбовців Максима Одинцова та Олександра Баранова. Вони зрадили присязі і після окупації півострова перейшли на службу до ЗС Росії, при цьому намагалися отримати з України документи про військову освіту – для підвищення по кар’єрній драбині.

В кінці грудня військова прокуратура завершила щодо них досудове розслідування і направила до суду обвинувальні акти.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна