У Херсоні за збут наркотиків затримали поліціянта роти особливого призначення

 

Служба безпеки України в Херсоні затримала поліцейського роти особливого призначення під час збуту наркотиків. Про це інформує “Новинарня” з посиланням на прес-службу СБУ.

“Правоохоронці встановили, що зловмисник систематично купував психотропи у наркодилера, розфасовував їх на дрібніші порції та перепродував наркозалежним”, – ідеться в повідомленні 24 квітня.

Співробітники СБ України затримали сержанта під час несення служби, коли той намагався збути пакунок з амфетаміном і коноплею.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (“незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів”). Санкція цієї статті – позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з конфіскацією майна.

Триває досудове слідство.

Читайте також:
Колишні “беркути” залишились у Нацполіції в тих самих підрозділах,
лише ППОП замість ПМОП, – журналіст

У Луцьку поліцейський налагодив канал збуту важких наркотиків

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна