З початку доби в АТО четверо поранених

 

Проросійські бойовики з початку доби 20 квітня 22 рази відкривали вогонь по опорних пунктах Збройних сил України. Внаслідок цього четверо військовослужбовців отримали поранення.
Про це повідомляє прес-центр АТО у зведенні  станом на 18:00.
“На Приморському напрямку по позиціях поблизу Мар’їнки ворог гатив з мінометів калібру 82 мм, автоматичних гранатометів та стрілецької зброї. З гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів противник вів вогонь по опорних пунктах поруч Павлополя та Водяного. Кулемети великих калібрів застосовував по оборонцях Чермалика та Красногорівки, а по захисниках Новоселівки Другої вів вогонь зі стрілецької зброї”, – сказано вповідомленні.

На Донецькому напрямку по позиціях неподалік Авдіївки незаконі збройні фомування застосовували 82-міліметрові міномети, кулемети великого калібру та стрілецьку зброю. По опорних пунктах поблизу шахти “Бутівка” гатили з танка та з мінометів калібру 82 мм.

Позиції в районах населених пунктів Кам’янка, Майорськ, Зайцеве та Піски противник обстрілював з гранатометів різних систем, кулеметів великого калібру та стрілецької зброї. По оборонцях Опитного вів вогонь з великокаліберних кулеметів.
На Луганському напрямку, згідно з інформацією прес-центру, із 82-міліметрових мінометів та автоматичних гранатометів бойовики обстріляли опорні пункти біля Катеринівки. По позиціях поруч населеного пункту Донець бойовики вели вогонь з гранатометів та стрілецької зброї.

Нагадаємо, за попередню добу штаб інформував про одного пораненого.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна