У Миколаєві арештували інженера, який хотів загнати майно оборонного ДП до Росії

 

Суд взяв під варту інженера державного підприємства “Зоря-Машпроект”, підозрюваного у заволодінні майном підприємства з метою його збуту до Російської Федерації. Про це повідомляє прес-служба Центрального районного суду Миколаєва.

“Центральний райсуд Миколаєва розглянув клопотання слідчого про обрання запобіжного заходу інженеру з налагодження і випробувань управління маркетингу та технічного забезпечення промислових газотурбінних установок ДП “Зоря-Машпроект”. Його підозрюють у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 3 ст. 191 Кримінального кодексу України. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у виді тримання під вартою до 9 червня з можливістю внесення застави у сумі 480 тисяч гривень”, – йдеться у повідомленні.

Підозрюваний у суді заперечив свою вину, а його захисник просив обрати запобіжний захід у виді домашнього арешту в нічний час.

Дослідивши матеріали клопотання суд встановив, що підозрюваний має закордонний паспорт, знайомих на території Росії та країн ЄС, неодноразово виїжджав за кордон. Цілком ймовірним є ризик переховування від слідства та суду.

Читайте також:
Висновки SIPRI про об’єми військової торгівлі України з Росією
– некоректні, – експерт

Контррозвідка СБУ взяла на гарячому двох завербованих агентів ГРУ ГШ РФ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна