Порошенко поговорив з Ердоганом після “султанського” референдуму

 

Президент України Петро Порошенко обговорив із президентом Туреччини Реджепом Таїпом Ердоганом подальші кроки з метою поглиблення стратегічного партнерства між двома державами. Про це повідомляє прес-служба банкової 18 квітня.

“У цьому контексті лідери відзначили важливість проведення у Києві 6-го засідання Стратегічної ради високого рівня”, – йдеться в повідомленні АП.

Також президенти “торкнулися нагальних питань регіонального та міжнародного порядку денного, зокрема щодо розвитку ситуації в Сирії”.

“Дякую пану президенту за незмінну підтримку Туреччиною незалежності та територіальної цілісності України”, – написав Порошенко.

У розмові також згадано конституційний референдум у Туреччині про значне розширення повноважень президента, що відбувся напередодні з імовірною фальсифікацією понад 2 млн. бюлетенів.

“Глава Української держави відзначив завершення у Туреччині політичної кампанії щодо внесення змін до Конституції країни”, – інформує прес-служба АП.

Раніше у вівторок Ердогана з підсумками референдуму в ході телефонної розмови привітав президент США Дональд Трамп, повідомляла прес-служба глави Турецької Республіки.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна