На Великдень на фронті деескалація

 

На Великдень, 16 квітня, ситуація у районі проведення АТО стабілізувалась.
З початку доби підрозділи російсько-окупаційних військ 5 разів обстріляли позиції Збройних сил України, повідомляє прес-центр штабу АТО у зведенні станом на 18:00.

Поранених і загиблих немає.

На Приморському напрямку вогнем мінометів калібру 82 мм противник накривав позиції сил АТО у районі населеного пункту Водяне. По морських піхотинцях поруч Широкиного ворог вів вогонь зі стрілецької зброї.

На Донецькому напрямку по позиціях поблизу населеного пункту Зайцеве противник застосував гранатомети різних систем та стрілецьку зброю.

На Луганському напрямку по оборонцях Катеринівки противник ударив з мінометів калібру 120 мм. Позиції біля Новоолександрівки бойовики ообстрілювали зі стрілецької зброї.

“Незважаючи на збройні провокації з боку ворога, українські військовослужбовці суворо дотримувалися режиму тиші і вогонь у відповідь не відкривали”, – йдеться у зведенні.

Читайте також:
АТО: перед Великоднем без втрат, хоча майже 30 обстрілів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна