BrainBasket Foundation пропонує ветеранам АТО безплатно навчитися програмуванню

 

Благодійний фонд “Брейн Баскет фаундейшн” пропонує можливість безкоштовної базової ІТ-освіти для військовослужбовців – учасників АТО.

Діяльність BBF спрямована на популяризацію ІТ-освіти в Україні. Водночас, інформує “Новинарня” з посиланням на сайт фонду, проект Coding for Future передбачає ІТ-навчання або перекваліфікацію виключно для учасників АТО, які бажають освоїти професію розробника на мові програмування JavaScript.

Нова хвиля проекту Coding For Future стартує в Маріуполі, Миколаєвi та Луцьку в квітні 2017 року.

Учасникам АТО, зацікавленим у проходженні навчання в рамках нової хвилі проекту, необхідно заповнити реєстраційну форму на сайті.
Реєстрація на проект відкрита до 20 квітня 2017 року.

В рамках проекту Coding for Future учасники програми безкоштовно проходять навчання комп’ютерним наукам, що дозволяє працевлаштуватись у провідних українських ІТ-компаніях або займатись дистанційною роботою у сфері інформаційних технологій.

Перша хвиля проекту стартувала у листопаді 2014 року. Відтоді навчання за програмою завершили 137 слухачів у Києві, Харкові та Дніпрі, кожен третій з яких працевлаштувався у сфері IT.
Учасники проекту займалися у групах за напрямами QA, PHP та Swift. У квітні 2017 року стартує нова хвиля проекту для учасників АТО, що вивчатимуть програмування на JavaScript.

JavaScript – це відносно простий для вивчення та освоєння новачком інструмент створення невеликих клієнтських та серверних додатків для веб-сторінок та веб-документів.

“Ринку бракує фахівців з JavaScript, а отже, попит на програмістів, які працюють з цією мовою, стабільно високий. За результатами опитування порталу DOU.ua, ця мова програмування є другою за популярністю серед українських розробників, а середній дохід такого спеціаліста в Україні становить від 400$/міс (позиція Junior Developer) до 2600$/міс (позиція Senior Developer)”, – інформують у “Брейн Баскет фаундейшн”.

Читайте також:
“За ВДВ”. Як ветерани АТО навчаються на держслужбовців

Ветерана АТО в Києві не прийняли в поліцію: через вік чи воєнний досвід?

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна