Волонтери купили крани на полігон 54-ї бригади замість крадених. Полторак покарає винних

 

На Чугуївський полігон у Харківській області, де розміщено особовий склад 54-ї бригади ЗСУ, буде направлено спецкомісію для перевірки фактів неналежних побутових умов, у яких проживають бійці.
Про це 9 квітня повідомив у соцмережі міністр оборони Степан Полторак.

“Буде проведено службове розслідування за даними фактами, а усіх посадових осіб, чиї дії призвели до недбальства, буде притягнуто до дисциплінарної відповідальності”, – заявив глава МОУ.

Раніше в мережі волонтер Юрій Мисягін виклав фото з намету. Він зазначив: труби до умивальників підвели, вода є, але кранів немає.
За його словами, волонтерами придбано 20 кранів для табору – на суму 1276 грн.

Помічник міністра Юрій Бірюков пояснив у “Фейсбуці”, що крани, швидше за все, вкрали. За його словами, табір на полігоні в Башкирівці був розгорнутий силами місцевої 92-ї бригади, її ж силами охоронявся до прибуття рекогносціювальної групи 54 омбр. При цьому представники 54-ї бригади підписали акт про приймання табору вочевидь з уже вкраденими кранами.

Читайте також:
На полігоні Широкий Лан для бійців збудують комфортне містечко

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна