Міністр оборони знову змушений розбиратися з невчасними виплатами за АТО

 

Міністр оборони розпорядився покарати винних у несвоєчасній виплаті зароблених коштів у підрозділах 72-ї окремої механізованої бригади, яка обороняє Авдіївку. Як передає “Новинарня“, про це Степан Полторак заявив пізно ввечері 8 квітня.

“Щойно мені стала відома інформація щодо несвоєчасних грошових виплат у окремих підрозділах 72-ї бригади… Дав доручення відповідальним посадовим особам з’ясувати усі обставини того, що відбулося, та притягнути до дисциплінарної відповідальності винних. Впевнений, що ми зобов’язані робити все необхідне, щоб наші захисники вчасно отримували гідне грошове забезпечення”, – зазначено в дописі Полторака в соцмережі.

Як відомо, ідеться про затримку виплат так званих АТОшних надбавок.

Кількома днями раніше та сама проблема була заявлена щодо учасників АТО з Повітряних сил ЗСУ.

Як пояснив у “Фейсбуці” помічник міністра оборони Юрій Бірюков, “історія з виплатами – заліт стройових і фінансових служб командувань частин”.

“Найбільш мерзенно-парадоксальне, що це взагалі не номенклатура діяльності і поле відповідальності Міністерства оборони і міністра Степана Полторака”, який змушений реагувати на такі проблеми своїми розпорядженнями.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна