Порошенко пообіцяв реформи Донбасу після звільнення від росіян

 

Президент Петро Порошенко закликав Росію припинити вбивства українців та вивести війська з території України. Як передає УНІАН, про це Порошенко заявив у середу, 5 квітня, на спільній прес-конференції з прем’єр-міністром Данія Ларсом Люкке Расмуссеном у Копенгагені.

“Санкції – це єдина мотивація для Росії сісти за стіл переговорів. Що нам потрібно від Росії – зупиніться та не вбивайте українських громадян, виведіть російська війська з української території”, – сказав президент.

“Ми встановили в країні демократичні стандарти, свободи, і реформи вже почалися, і на території, яка буде звільнена від росіян, реформи розпочнуться також”, – додав Порошенко.

Також він зазначив, що Росія намагається розірвати будь-які зв’язки Донбасу з Україною та знищити Мінські угоди.

“РФ знищує Мінські домовленості визнанням фейкових документів фейкових країн (так званих “ДНР” та “ЛНР”), конфіскацією української власності на окупованій українській території, запровадженням рубльової зони та робить інші кроки задля того, щоб офіційно визнати ці території”, – додав Порошенко.

Читайте також:
Лише в І кварталі 2017 Росія шле в бюджет “ЛНР” 9 млрд. рублів,
на армію – 820 млн., – СБУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна