Російську комедіантку Олену Воробей не пустили в Україну через відвідання Криму

 

Російській комедійній артистці Олені Воробей відмовили у в’їзді на територію України через відвідування нею тимчасово окупованого Криму з порушенням українського законодавства.

Як повідомила сама Олена Воробей в Instagram у неділю, 2 квітня, вона прилетіла в Київ для участі у виставі, проте її не випустили з аеропорту.

При цьому артистка, яка раніше незаконно відвідувала Крим в обхід території України, скаржиться на те, що її протримали в аеропорту чотири години без води, і звинувачує у всьому “му*аків” і “дебільні закони”.

Гумористка прилетіла до Києва на прем’єру вистави “Джекпот з доставкою додому” з її участю, яка повинна була пройти в Міжнародному центрі культури і мистецтв.

Вистава таки відбулася, однак без Олени Воробей. При цьому російському акторові Оскару Кучері, який летів разом із Воробей, в’їзд в Україну дозволили.

Ще вранці він скаржився у “Фейсбуці”, що його не пускають, однак увечері на сцені Кучера все ж з’явився, передає УНІАН.

Читайте також:
Кириленко допускає участь Росії в “Євробаченні” у Києві

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна