На Рівненщині застрелили адвоката, яка балотувалася в мери від “Свободи”. Основна версія поліції – “побутова”

 

У місті Дубно Рівненської області в суботу, 1 квітня, застрелили адвоката Віту Шаблій, яка на минулих виборах балотувалася на посаду міського голови від ВО “Свобода”.

43-річна жінка померла від отриманих травм, повідомляє “Рівне вечірнє“.
Під час стрілянини також поранили чоловіка Шаблій, теж “свободівця” В’ячеслава Чайку, який кілька днів у 2014 році очолював УМВС у Рівненській області, а також подавав свою кандидатуру на пост глави Нацполіціі. Він перебуває в лікарні у тяжкому стані.

“1 квітня близько 20-ї години до поліції надійшло повідомлення зі станції швидкої медичної допомоги м. Дубно, що у приватному будинку на вулиці Жуковського поранено чоловіка. Поліцейські, які виїхали за викликом, виявили на місці події мертвою 43-річну жінку. Її 55-річного чоловіка з вогнепальним пораненням госпіталізували до лікарні”, – повідомили в поліції.

Як повідомила в ефірі каналу “112 Україна” заступник начальника відділу комунікації ГУ Нацполіції області Любов Белаш, “основною робочою версією правоохоронців є особисті неприязні стосунки в родині”.

“У ході проведеного огляду місця події поліцейські вилучили гільзи від пістолета. За цим фактом розпочато досудове розслідування за попередньою правової кваліфікації ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України”, – повідомила речниця поліції.

Читайте також:

“Свобода” продалася?” Бійку з “бурштиновими лобістами” в Рівненській облраді розбороняла поліція

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.