Після 19 днів коми в Дніпрі помер гранатометник Володимир Капралов, поранений під Мар’їнкою

 

Ввечері 31 березня в обласній лікарні ім. Мечникова у Дніпрі помер від важких травм, не приходячи до тями, Володимир Капралов – гранатометник 92-ї окремої механізованої бригади ЗСУ. Ще 12 березня він був поранений васлідок ворожого обстрілу біля міста Мар’їнка 12 березня.
Про це повідомила радник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Тетяна Губа.

“12.03.17 під час обстрілу Володя отримав вкрай важке поранення: відкрита черепно-мозкова травма. Вогнепальне осколкове наскрізне проникаюче поранення лівого ока, правої лобної ділянки, був терміново евакуйований військовим вертольотом у Дніпро”, – написала вона у “Фейсбуці”.

За життя Капралова лікарі в Дніпрі боролися 19 днів. Утім, 35-річний військовий не вийшов зі стану коми і помер в останній день березня.

Весь цей час поруч із пораненим була його сестра Ольга.

“Вчора були роковини смерті нашої мами – Людмили Миколаївни, а сьогодні і Володя нас з батьком залишив”, – розповіла Ольга.

Володимир Капралов був уродженцем міста Вільнянськ Запорізької області. До війни працював будівельником, їздив на заробітки до Росії. З початком бойових дій пішов добровольцем у 37-й батальйон “Запоріжжя”. У лютому 2017 року підписав контракт на військову службу в 92 омбр (ппд – Башкирівка, Харківська область).

У Володі залишився 8 річний син.

Поховають воїна 2 квітня у Вільнянську.

“Кожна загибель кожного нашого воїна є болісною та гіркою втратою і для близьких, і для братів по фронту. Ми ніби знаємо куди і навіщо прийшли, але всередині б’ється надія – повернутися додому живими. На жаль, українська земля прийняла вже занадто багато своїх синів, які стали на захист своєї неньки від загарбників. Ми хочемо спинити ворога. І ми його спинимо. І помстимося за всіх полеглих хлопців, дівчат, українських захисників, в бою проти підлого ордиська. Лежи з Богом, брате!
Щирі співчуття від наших сердець до сердець рідних і близьких. Небо плаче за кращим сином України, і ми плачемо”, – допис з офіційної ФБ-сторінки 92-ї окремої механізованої бригади ЗСУ.

Читайте також:
Оборонці весни. Подивіться в обличчя героїв, загиблих у лютому

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна