ДТП з білоруським автобусом на Львівщині: загинули двоє іноземців, багато поранених

 

У Львівській області внаслідок зіткнення автомобіля і автобуса “Мінськ-Буковель” загинули дві людини, ще 12 осіб госпіталізовані.
Про це повідомляє МЗС Білорусі‏ у “Твіттері”.

“У Львівській області в результаті зіткнення рейсового автобуса Мінськ-Буковель з автомобілем 2 людини загинули, 12 госпіталізовані. Посольство [Білорусі] в Україні контролює хід розслідування, уточнює список постраждалих, обставини ДТП. Задіяний почесний консул у Львові”, – йдеться в повідомленні.

Як дізналася “Новинарня” в прес-службі ГУ Нацполіції Львівщини, повідомлення про ДТП надійшло близько 6:30 ранку. Аварія сталася на автодорозі Львів-Рогатин біля села П’ятничани Жидачівського району.
Зіткнулися легковий автомобіль “Мерседес” і туристичний автобус “Неоплан”. Внаслідок зіткнення автобус з’їхав у кювет та перекинувся.
Обидва транспортні засоби – іноземної реєстрації. 

Від отриманих травм на місці події померли 26-річний водій “Мерседеса” та його 39-річний пасажир, обидва іноземці.
Пасажири автобуса отримали тілесні ушкодження. У момент зіткнення у білоруському “Неоплані” перебувало 42 пасажири і два водії.

На місці події працює слідчо-оперативна група.

За цим фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом).

Читайте також:
ДТП за участю двох українських авто в Польщі: п’ятеро загиблих

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна