У Німеччині набирають статистів на роль місцевого населення під час навчання армії США

 

Одна з рекрутингових агенцій Німеччини відкрила вакансію статиста, який має грати роль “цивільного населення у зоні військового конфлікту” під час військових навчань армії США.
Вакансія агенції Optronic HR GmbH розміщена на сайті berlin.de, передає “Європейська правда”.

“Набирається масовка для військових навчань армії США, яка має зображати “мирне населення у зоні конфлікту”, – йдеться в описі вакансії.

Актори мають грати свої ролі під час навчань на баварському полігоні Хоенфельс.

На сайті з працевлаштування наголошується, що кандидати повинні знати англійську, німецьку, а також добре володіти російською або чеською чи польською мовами.

Актори мають зображати “село у Афганістані”, мешканці якого час від часу взаємодіють з армією союзників.

На навчальному полігоні створено до 10 сіл штучних сіл, з кількістю будинків від 10 до 30. Повідомляється, що актори будуть забезпечені харчуванням, їм суворо заборонено вживати алкоголь.

Тривалість перебування в ролі “мирного населення” становить два тижні, при цьому актори отримуватимуть від 88 до 120 євро на день.

Читайте також:
Після сотні танків США прислали в Східну Європу ще й вертольоти

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна