Лукашенко: Може, доведеться з Путіним спиною до спини стати і відстрілюватися

 

Президент Білорусі Олександр Лукашенко каже, що в них із президентом РФ Володимиром Путіним “блискучі стосунки”.
Про це він заявив на зустрічі з послом Вірменія Арменом Хачатряном з нагоди завершення його дипломатичної місії в Білорусі, передає БелТА.

“Ненавиджу посередників… Ми без посередників розберемося з Євросоюзом, з іншими державами і так далі. Сьогодні вже про Росію говорять, що посередники там потрібні між Путіним і Лукашенком. Так заспокойтеся – у нас з Володимиром Володимировичем Путіним блискучі відносини. Блискучі”, – сказав очільник РБ.

“Якщо є якісь проблеми, ми їх вирішимо. Без посередників ми вирішимо удвох, і нам не треба ніяке посередництво. Ми рідні брати, нам ділити нічого. Я йому якось публічно сказав – може, ще буде час, коли доведеться спиною до спини стати і відстрілюватися, ну, як військові люди кажуть”, – додав Лукашенко.

Як повідомляла “Новинарня“, 15 лютого минулого року Євросоюз скасував більшість санкцій щодо Білорусі. Тоді вважалося, що Мінськ віддаляється від Росії, і президент Путін їздив до Білорусі “рятувати союзну державу”.
Лукашенко заявляв, що Україна воює за свою незалежність, а на тлі погіршення взаємин з РФ казав, що “не вірить у війну з Путіним” – “Ми ж не Україна”.

Читайте також:
Білоруські спецпризначенці беруть участь у навчаннях із російськими десантниками

Білоруські спецслужби приписали затриманим “екстремістам”
символіку і Азову, і Антимайдану

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна