Бойовики обстріляли з “градів” житлові будинки Старої Авдіївки. ФОТО

 

Близько полудня в неділю, 26 березня, бойовики “ДНР” із реактивних систем залпового вогню БМ-21 “Град” обстріляли житловий сектор Старої Авдіївки, за попередніми даними, пошкоджено майже два десятки приватних будинків. Про це повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції Донецької області.

“Обстріл стався близько 11.30. Снаряди бойовиків, випущені з “градів”, накрили вогнем стару частину прифронтового міста. В результаті пошкоджені приватні будинки місцевих мешканців, розташовані по вул. Колосова, Белінського, Добролюбова та Островського. 18 будинків зазнали значних ушкоджень, деякі з них повністю зруйновані”, – йдеться в повідомленні.

“Постраждалих серед мирних мешканців немає”, – уточнили в прес-службі.

У постраждалому районі працюють співробітники поліції, які документують наслідки обстрілу, обходять домівки та з’ясовують, яка допомога потрібна людям.

“Даний факт буде кваліфіковано за ч. 2 ст. 258 (“терористичний акт”) Кримінального кодексу України”, – зазначили в ГУ НП.

Читайте також:
Доба в АТО: вісім бійців з ушкодженнями, понад 80 обстрілів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна