У Балаклії затримали мародера

Фото: ГУ НП

В евакуйованій на час пожежі Балаклії співробітники поліції батальйону поліції особливого призначення затримали чоловіка, який пограбував школу й сусіда. Про це повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції області.

Близько 23:00 під час патрулювання міста правоохоронці виявили біля однієї з господарських споруд дрібну техніку. Власником приміщення виявився 52-річний місцевий житель. Під час перевірки, при огляді споруди та помешкання чоловіка, було виявлено та вилучено чотири комп’ютери й системні блоки, а також коробка ледламп.

“Наразі встановлено, що частину майна зловмисник виніс із сусідської квартири, решту – з Балаклійської загальноосвітньої школи №6”, – сказано в повідомленні.

Проводяться першочергові слідчі дії щодо встановлення потерпілих, вирішується питання щодо повідомлення про підозру затриманому у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 (“крадіжка”) Кримінального кодексу України, та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Читайте також:
Вибухи на артскладах у Балаклії тривають і після “ліквідації”

Як повідомляла “Новинарня“, в ніч на 23 березня в місті Балаклія Харківської області на території 65-го ракетно-артилерійського арсеналу оборони виникла пожежа з подальшою детонацією боєприпасів.

За попередніми висновками експертів, причиною пожежі на кількох майданчиках 65-го ракетно-артилерійського арсеналу став диверсійний акт із застосуванням безпілотного літального апарату.

За інформацією МОЗ, поранено 2 особи та 1 особа загинула.

Було евакуйовано майже 36 тисячі людей із Балаклії та навколишніх сіл.

Створено 10-кілометрову межу зони небезпеки можливого розльоту боєприпасів, відселено навколишні села. Повітряний простір у радіусі 40 кілометрів від місця пожежі на артскладах у Балаклії закрито.
Посилено режим прикордонного контролю на південно-східному напрямку.

Надвечір 24 березня заступник міністра оборони заявив, що пожежа на складах припинилася, залишилося ліквідувати наслідки в місті. Однак і після цього на арсеналі лунають поодинокі вибухи.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна