Редактору NewsFront Книрику на кримську адресу прислали колоду карт із натяком – чекою від гранати

Керівник проросійського пропагандистського сайту NewsFront Костянтин Книрик, який зараз живе в окупованому Криму, отримав із Києва на свою адресу в Бахчисараї набір карт «Бий падлюку» із чекою від гранати.

Як повідомили «Новинарні» ініціатори акції, таким чином «бійцю дезінформаційного фронту» натякнули на те, що він може стати наступним після Мотороли, Анащенка й Гіві.

Волонтер Роман Сініцін оприлюднив у «Фейсбуці» фото, на яких видно колоду карт із чекою та під’їзд будинку в окупованому Бахчисараї, куди «невідомі українські патріоти» доставили посилку для Книрика.

Також Сініцин опублікував скріншот діалогу з Книриком у соцмережі, який свідчить про те, що він хотів отримати карту зі своїм зображенням та був готовий переказати на це гроші.

Крім того, Книрик писав, що його потрапляння в колоду є визнанням його пропагандистських заслуг в інформаційній війні проти України.

Із допису Сініцина випливає, що українським месникам відома адреса Книрика в Бахчисараї – вул. Миру, 12/60, а граната може «доїхати» і в Крим, і за відомою адресою пропагандиста в Донецьку.

«Можете уявити, як Книрик пере…лякався», – каже один з ініціаторів акції.

Як інформувала «Новинарня» на початку березня, мистецьке об’єднання «Бий падлюку» випустило в Києві вже четвертий тираж так званої «колоди смерті» – гральні карти із зображеннями бойовиків, ватажків «ДНР/ЛНР» та їх поплічників. Особливість сувенірної колоди полягає в тому, що зображені на картах сепаратисти мають властивість гинути чи помирати раптовою смертю.

Із серпня 2014 року, коли було випущено перший тираж гральних карт «із пам’яткою для бійців АТО», загинули Жилін, Болотов, Дрьомов, Толстих (Гіві), Павлов (Моторола), Мозговий, Кисельов та ще кілька персонажів, чиї фото розміщені на картах.

Замість ліквідованих «сепарів» колоду зразка 2017 року поповнили російський письменник Прилєпін, що став бойовиком «ДНР», Хмурий, Воха – наступник Мотороли в бандформуванні “Спарта”, Вагнер, Жучковський та деякі інші, зокрема й редактор NewsFront Костянтин Книрик.

Костянтин Книрик

Розповідаючи про Книрика, блогер Антон Ходза – один з ініціаторів проекту «Бий падлюку», зазначив, що той до війни працював на «якісь лівацько-нацбольські групи, партію “Родіна”, “Русскоє вєчє”, заснував піар-агенцію “Товаріщ Маузер”… А сьогодні Книрік розповідає про розіп’ятих хлопчків завдяки агенції NewsFront, а ще шестерить помічником члена Ради Федерації РФ».

За даними проекту «Миротворець», Костянтин Книрик (14.08.1989 р.н.) був керівником ІЦ «Південно-Східний Фронт» і проекту Аnna-news.info, лідером всеукраїнської партії «Руське віче»; тепер, в окупації – депутат Бахчисарайської міської ради, помічник члена Ради Федерації РФ Морозова І. М.

«До чого я. Не треба забувати таких типів. Не треба забувати, хто розпочав цю війну ще задовго до 2014-го. Десятиліттями ці книріки жили на українській землі та потихеньку гадили людям в голови, розбещували їх пропагандою, сіяли ненависть, готували ґрунт для вторгнення. Книрік – бойовик інформаційної війни. І несе відповідальність за смерті українців не меншу, ніж Гіві, Захарченко та інші упирі», – написав Ходза у «Фейсбуці».

Нагадаємо, новий тираж «колоди смерті» переслідує благодійну мету – виручені кошти йдуть на підтримку Збройних сил України – купівлю патронів для снайперів в АТО.

Замовити нову колоду карт “Бий падлюку” можна за адресою: http://nt.org.ua/bp
Вартість – 100 грн.

Рупор бойовиків, канал «Новоросія ТВ» назвав колоду «Бий падлюку» «розстрільним списком, який суперечить законодавству і на який мали б звернути увагу західні демократичні країни».

Читайте також:
Над окупованим Сімферополем вивісили український прапор. ФОТО




Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна