Багато контрольних пострілів: у мережі з’явилося відео вбивства екс-депутата Держдуми Вороненкова

 

В інтернеті оприлюднили відео вбивства екс-депутата Держдуми Дениса Вороненкова.

Відеосюжет, розміщений на сервісі YouTube, опубліковано на сайті РБК-Україна.

Як видно, Вороненков та охоронець ідуть по вулиці повз готель “Прем’єр-палас”, їх наганяє озброєний чоловік у червоних кросівках (убивця) і стріляє спершу в екс-депутата, який розвернувся до нападника, потім – у груди охоронця, після чого робить ще кілька контрольних пострілів у лежачого Вороненкова.
Лежачи, охоронець відкриває вогонь у бік нападника, який вочевидь падає за рогом будівлі поза зоною покриття відеокамери.
Після цього поранений охоронець (за деякими даними – військовослужбовець ГУР Міноборони) підводиться, перевіряє стан охоронюваного й падає на хідник. До нього підбігає перехожий, щоб надати допомогу.

Весь інцидент вклався менш ніж у хвилину.

Читайте також:
Гаданий вбивця Вороненкова Паршов: служив в НГУ, хоча з 2012 року його шукали за економічні злочини

Як повідомляла “Новинарня“, 23 березня перед обідом у центрі Києва був розстріляний колишній депутат Держдуми Росії Денис Вороненков, який нещодавно отримав українське громадянство. При цьому охоронець росіянина встиг вистрілити в убивцю і теж був важко поранений.

Генпрокурор Юрій Луценко повідомив, що в кілера, який застрелив Вороненкова, було при собі службове посвідчення. Кілер помер у лікарні надвечір через поранення, несумісні з життям.

Вороненков був свідком ГПУ у справі про зраду екс-президента Віктора Януковича.

Нардеп Антон Геращенко ввечері 23 березня Вороненкова вбив агент російських спецслужб, який проник у силові структури України і служив у Нацгвардії.

Геращенко додав, що не уповноважений оприлюднювати подробиці про цю людину, натомість це зроблять керівники ГПУ й СБУ на спеціальній прес-конференції.

Читайте також:
Убитий в Києві екс-депутат Держдуми Вороненков припускав,
що його можуть знищити, “як Бандеру”

Луценко: Постріл у Вороненкова доводить,
що слідство на правильному шляху

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна