Помічники Трампа могли узгоджувати виборчий компромат із Росією, – CNN

 

Федеральне бюро розслідування США володіє інформацією, яка вказує на те, що помічники президента Дональда Трампа могли координувати поширення інформації, яка дискредитувала Хілларі Клінтон під час виборчої кампанії, з агентами спецслужб РФ.
Як передає “Європейська правда”, про це інформує CNN з посиланням на американських чиновників.

За даними CNN, ФБР вивчає наявну інформацію, що стосується в першу чергу розслідування діяльності певних осіб з оточення Трампа, їх подорожей, відряджень, телефонних дзвінків і особистих зустрічей.

Перевірка була розпочата після того, як слідчі контррозвідки ФБР запідозрили наявність координації з російськими агентами. Наразі інформація неповна і розслідування триває.

У Білому домі не коментують цю інформацію, від коментарів відмовилися і у ФБР.

Перед цим 20 березня директор Федерального бюро розслідувань США Джеймс Комі вперше публічно підтвердив, що ФБР розслідує можливість втручання Росії у президентські вибори 2016 року.
За інформацією джерел CNN, ФБР поки не може довести наявність злочинної змови зі спецслужбами Російської Федерації, проте саме інформація про таку діяльність зараз в центрі уваги слідства.

CNN нагадує, що ФБР вже розслідувало потенційні контакти з російськими спецслужбами РФ чотирьох колишніх помічників Трампа – Майкла Флінна, Пола Манафорта, Роджера Стоуна і Картера Пейджа.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна