Гройсман летить на пожежу в Балаклію – знову попереду Порошенка

 

Прем’єр-міністр Володимир Гройсман вилітає до Харківської області на пожежу, що спалахнула вночі 23 березня на складах боєприпасів у Балаклії.

“Сьогодні отримав інформацію про вибухи на складі боєприпасів під Харковом. Зараз вилітаю на місце. Головне – забезпечити безпеку громадян”, – повідомив глава уряду зранку у “Твіттері”.

Гройсман зазначив, що перебуває на постійному зв’язку з військовими, керівництвом ДСНС та обласної держадміністрації, які координують заходи з ліквідації надзвичайної ситуації.

У свою чергу, віце-прем’єр-міністр Геннадій Зубко повідомив, що у зоні лиха спільно працюють обласний штаб із надзвичайних ситуацій і штаб Міноборони, триває евакуація мешканців, створена робоча група експертів з обстеження можливих пошкоджень житлових та цивільних будівель.

“Після того, як буде можливий доступ із розмінування території, група фахівців приступить до аналізу можливих пошкоджень. Інформацію нададуть до обласного або державного резервного фонду”, – додав віце-прем’єр.

Як повідомляла “Новинарня“, в ніч на 23 березня на 65-му ракетно-артилерійському арсеналі в Балаклії, який називають найбільшим в Україні складом РАО, виникла пожежа, снаряди масово вибухають (відео). Головний військовий прокурор Анатолій Матіос заявив про диверсію.

Читайте також:
Перша диверсія на складі РАО в Балаклії сталася ще 2015 року:атакували безпілотниками

Нагадаємо, прем’єр Володимир Гройсман був із робочою поїздкою в Авдіївці на Донеччині в час найбільшого загострення на початку лютого, коли місто внаслідок обстрілів під час морозів залишилося без світла, тепла й води.
Президент Петро Порошенко тоді перервав візит до Німеччини, але в Авдіївку не поїхав. Згодом інтернет-видання “Українська правда” писало про те, що Порошенко ревниво ставиться до піар-ходів Гройсмана, які випереджають президентські, зокрема й до поїздки у прифронтову Авдіївку.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна