ГПУ показала цікаві знахідки в оточення Януковича і Клюєва

Слідчі провели обшуки у місті Києві та Донецькій області у осіб з оточення колишнього президента-втікача Віктора Януковича та екс-глави його адміністрації Андрія Клюєва.
Про це йдеться у повідомленні прес-служби Генпрокуратури в середу, 22 березня.

Обшуки проводили слідчі Генпрокуратури, НАБУ, Нацполіції в рамках кримінального провадження, що розслідується за фактами злочинної протидії протестним акціям, вчинені вбивств та інших злочинів під час Майдану.

“Завдяки злагодженим діям вищевказаних підрозділів, під час обшуків вилучено ряд предметів та документів, що в сукупності з іншими наявними доказами мають важливе значення для дослідження обставин, що встановлюються у кримінальному провадженні”, – йдеться в повідомленні ГПУ.

Зокрема йдеться виявлене розпорядження “глави ДНР” від 2015 року.

 

 

“Серед вилученого – кілька тисяч набоїв, документи, у тому числі за підписом керівництва терористичної організації “ДНР”, спеціальні пристрої дистанційного доступу до рахунків у іноземному банку, фінансові схеми та документи “чорнової бухгалтерії”, печатка офшорної компанії, електронні носії інформації”, – повідомили у відомстві.

Зазначається, що тривають слідчі дії.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна