З початку доби в ЗСУ троє загиблих. Ворог накрив Водяне “Градом”. ВІДЕО

 

З початку доби, 20 березня, найбільше обстрілів позицій ЗСУ із використанням важкого озброєння зафіксовано на Маріупольському напрямку. Станом на 18:00 втрати Збройних сил становлять троє загиблих і вісім було поранено, ідеться у вечірньому зведенні прес-центру штабу АТО.

Зазначається, що о 9:30 у районі населеного пункту Водяне відбулось бойове зіткнення з диверсійно-розвідувальною групою бойовиків, згодом російські окупанти застосували важке озброєння – РСЗВ БМ-21 “Град”, артилерію калібру 152 та 122 мм. По укріпленнях неподалік також била артилерія 122-го калібру.

Військове телебачення оприлюднило відео обстрілу села Водяне, на якому видно, що артилерія противника б’є по самому населеному пункту.

Відповідно до зведення штабу біля Широкиного терористи вели вогонь з мінометів та БМП.

На Донецькому напрямку в районі Авдіївки російські окупанти обстріляли позиції сил АТО з кулеметів великого калібру, а згодом долучили танк. По шахті “Бутівка” гатили з мінометів калібру 120 мм, а по позиціях біля Луганського – з автоматичних гранатометів.

На Луганському напрямку НЗФ обстріляли Троїцьке з мінометів калібру 82 та 120 мм, автоматичних гранатометів та кулеметів. Поруч Новозванівки та Кримського ворог задіяв гранатомет СПГ, а в районі Трьохізбенки – протитанковий ракетний комплекс (ПТРК).

Читайте також:
Міноборони оприлюднило кількість військових, загиблих і поранених з початку АТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна