Поліція похвалилася розстрілом розбійників на Черкащині

 

На Черкащині під час спецоперації із затримання банди небезпечних злочинців, яких підозрюють у низці розбійних нападів, між поліцією і злочинцями сталася перестрілка. Про це повідомив речник МВС Артем Шевченко.

“Проводилася спецоперація проти розбійників. Ними було застосовано зброю, у відповідь поліцейські відкрили вогонь, як наслідок один із розбійників отримав поранення. Лікарям не вдалося його врятувати”, – розповів Шевченко.

Інцидент стався в одному із сіл Золотоніського району.

“Деталі цієї цієї спецоперації Головного управління Національної поліції в Київській області за участі КОРД (Корпус оперативно-раптової дії) будуть згодом. Але висновок один можна зробити вже: стріляти по поліцейських – прямий шлях туди, звідки можна не повернутися. Перевірено одним із цих зухвалих розбійників”, – написав Шевченко в соцмережі, оприлюднивши кілька фото з убитим чоловіком.

Читайте також:
Порошенко поставив за приклад французьку поліцію,
яка розстріляла агресивного нападника

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна