Стало відомо, що в Криму зникли ще двоє татар

 

У Криму зникли двоє місцевих мешканців – Різван Абдураманов  та Мудессір Ісаєв.

Зокрема, як повідомив один із лідерів Меджлісу Наріман Джелял, Різван Абдураманов – мешканець cела Батальне Ленінського району, 25 травня 1968 р.н. – ще 10 листопада поїхав влаштовуватися на роботу у Феодосію. “На початку грудня у Феодосії було знайдено його документи. До цього дня місцезнаходження Різвана невідоме”, – зазначив Джелял.

Окрім того, як повідомляє “Крим. Реалії” з посиланням на свідчення кримчан у соцмережах, також зник Мудессір Ісаєв, мешканець Олексіївки Білогірського району.

“Зник чоловік, Мудессір Ісаєв, 1951 р.н., житель села Олексіївка Білогірського району. У чоловіка поганий зір. П’ять днів тому з собакою пішов до лісу… Собака повернувся додому без нього. Ісаєва шукали односельці та МНС, але пошуки не увінчалися успіхом”, – йдеться в повідомленні.

За підрахунками Кримської правозахисної групи, з лютого 2014 року у Криму сталося дев’ть випадків насильницьких зникнень людей, з них п’ятеро є кримськими татарами.
Ще три випадки зникнення людей у Криму, за версією правозахисників, мають ознаки насильницьких, але такими є лише ймовірно.

Читайте також:
ФСБшники, які викрали в Криму татарина Мухтеремова,
змушували його рити собі могилу

Європарламент ухвалив резолюцію до третіх роковин “референдуму” в Криму

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна