У Криму “глава уряду” ініціює адмінреформу і довічне президентство Путіна

 

Окупаційна влада Криму анонсує законодавчу ініціативу щодо адміністративної реформи – об’єднання на півострові посад голів міських рад та адміністрацій.
Як передає “Новинарня“, про це в четвер, 16 березня, на прес-конференції в Сімферополі заявив незаконно призначений глава “уряду” Криму Сергій Аксьонов.

“До 2019 року ми самі з державною радою республіки Крим будемо пропонувати і виходити на федеральний рівень [з такою ініціативою]. Думаю, що таку ж думку сьогодні підтримують і губернатори інших суб’єктів Російської Федерації. Вважаю, що коли багато начальників – це колективна безвідповідальність”, – сказав Аксьонов, який був проголошений главою Радміну Криму в ході окупації АРК російськими військами.

“Повинен бути один чоловік, який відповідає за конкретну територію, йому мають бути надані важелі, але, відповідно, і відповідальність повинна бути по повній програмі”, – зазначив Аксьонов.

Він висловив переконання, що Крим працюватиме “в новій системі управління” вже у 2019 році.

Імовірно, йдеться про ліквідацію виборності посад місцевих керівників.

Варто зазначити, що двома днями раніше Сергій Аксьонов висловився за довічне президентство в РФ Володимира Путіна.
В ефірі програми “Серйозна розмова” на телеканалі “Крим 24” Аксьонов, відомий раніше також як кримінальний авторитет на прізвисько Гоблін, сказав: “Ми бажаємо, що до кінця своїх днів він (Путін) був нашим президентом. Я просто, чесно, іншого не бачу”.

Нагадаємо, в 2016 році окупаційна влада РФ ліквідувала самостійний “суб’єкт федерації” – “Республіка Крим”, оголосивши про введення півострову до Південного федерального округу.
Україна та міжнародна спільнота не визнають приналежність Криму до Росії.

Читайте також:
Роковини кримського референдуму: Захарченко зламав ліжко, святкуючи. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна