Поклонська запросила українських політиків до Криму “налагодити дипвідносини”

 

Незаконно обрана депутат Держдуми Росії, колишній так званий “прокурор” анексованого Криму Наталія Поклонська закликала українських політиків відвідати півострів “з ознайомчою поїздкою“. Як передає “Новинарня“, про це вона сказала в інтерв’ю російській агенції РІА “Новости”.

“Українські політики, законослухняні, доброзичливі, які поважають думку й вибір кримчан, звичайно, можуть приїхати з ознайомчою поїздкою. Подивитись, поспілкуватись із місцевою владою, налагодити дипломатичні відносини”, – сказала колабораціоністка.

При цьому Поклонська попередила, що якщо це злочинці, які тільки прикриваються “корочкою” політика, то їх чекають “не пам’ятки і краса Криму, а камера слідчого ізолятора”.

Також екс-прокурор зазначила, що кримчанам їздити на материкову територію України поки не варто, оскільки там “цілковитий хаос, беззаконня і свавілля”.

Нагадаємо, нещодавно активістка “Єдиної Росії” Поклонська оголосила про те, що в дворі кримської прокуратури замироточив бюст імператора Миколи ІІ. Однак це повідомлення спростувала російська церковна комісія.

Читайте також:
Поклонська пригрозила Магаданом противникам думських виборів у Криму

Колабораціоністка Наталія Поклонська, відома за прізвиськом “Няш-мяш”, в Росії вважається обраною до Держдуми РФ на нелегітимних виборах 2016 року. В Україні проти колишньої співробітниці прокуратури порушили кримінальну справу.
У 2014 році поплічниця російських окупантів у Криму Поклонська була оголошена в розшук органами МВС України за статтею 109 ч. 1 Кримінального кодексу України — “дії, початі з метою насильницької зміни чи повалення конституційного ладу або захоплення державної влади, а також змова про здійснення таких дій”.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна