Прокуратура збирає матеріал для підозри нардепу Парасюку, – Луценко

 

Генеральний прокурор Юрій Луценко припускає, що події на блокпостах у Донецькій області 14 березня призведуть до оголошення підозри нардепу Володимиру Парасюку. Про це Луценко заявив під час спілкування з журналістами в кулуарах парламенту в ефірі телеканалу “112 Україна“.

“На жаль, підстави для подання стосовно депутата Парасюка є давно. У мене особисто була надія, що чоловік досить емоційний, яким я і сам часто буваю, може взяти себе в руки. Але, на жаль, Парасюк заходить щоразу далі”, – сказав очільник ГПУ.

“З моєї точки зору, збройний напад на колишнього добровольця, а тепер журналіста Дзиндзю і вчорашні силові дії щодо добровольців Нацгвардії переходять всі межі. Не буду приховувати, ці два випадки зараз в центрі уваги слідчих. Сьогодні слідчі МВС відкрили відповідні провадження, зустрічаються з прокурорами. Якщо буде достатньо підстав – справа перейде в головне слідче управління ГПУ, і це може призвести до пред’явлення підозри Парасюку”, – заявив Луценко.

Читайте більше про конфлікт за участю Парасюка на блокпостах:
Нардеп Парасюк побився з поліцією під Слов’янськом. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна