ЄС продовжив санкції щодо причетних до анексії Криму

 

Європейський Союз продовжив санкції проти осіб, причетних до порушення територіальної цілісності України. Про це повідомили в прес-службі Ради ЄС 13 березня.

Санкції проти 150 фізичних осіб і 37 юросіб продовжені ще на півроку – до 15 вересня 2017 року. Ці заходи включають заморожування активів та заборону на поїздки в ЄС.

Обмежувальні заходи були вперше введені в березні 2014 року і стосуються російської окупації Криму.

Президент Петро Порошенко вже відреагував на рішення Євросоюзу про продовження санкцій проти осіб, причетних до анексії Криму. Україна, за словами глави держави, продовжить боротьбу за санкції проти Росії через її агресію на Сході.

“Рада Європейського Союзу продовжила санкції проти 150 фізичних і 37 юридичних осіб, причетних до окупації Криму. Продовжуємо боротися за продовження і посилення економічних санкцій проти Росії за її агресію проти України на Донбасі”, – зазначив Порошенко.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна