Стрілянина в кафе на Донеччині: є поранений

 

В одному з населених пунктів Великоновосілківського району (західна частина Донецької області) у ніч на 12 березня сталася стрілянина, поранено місцевого жителя. Про це йдеться в повідомленні ГУ Нацполіції в Донецькій області.

Про госпіталізацію чоловіка з численними ранами грудної клітки поліцейським повідомили медики. Попередньо було встановлено, що невогнепальні поранення чоловік дістав у кафе внаслідок стрілянини.

“На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група Великоновосілківського відділення поліції, яка встановила, що цієї ночі потерпілий (1974 року народження) відпочивав у місцевому кафе. У той же час інший відвідувач (1992 року народження) здійснив постріли в кахельну підлогу. Унаслідок цього плитка розлетілася, і її осколками було поранено потерпілого. Чоловіка було негайно доправлено до лікарні, де було підтверджено, що поранення викликано осколками. Потерпілому надано медичну допомогу. Зараз його життю нічого не загрожує, він перебуває вдома”, – інформує поліцейський главк.

За фактом події відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (“хуліганство”) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Читайте також:
Львів’янин стріляв у сина співмешканки й авто під будинком,
після чого застрелився сам

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна