“ДНР” не “відіжме” горлівський “Стирол” через зв’язки Фірташа в Росії, – “ІС”

 

За інформацією, яку поширює керівництво концерну “Стирол”, що працює на окупованій території Донецької області, підприємство не буде “націоналізоване” сепаратистами “ДНР” з огляду на зв’язки його власників у Росії.
Як передає “Новинарня“, про це йдеться у зведенні групи “Інформаційний спротив”.

“Керівництво ПАТ “Концерн Стирол” (Горлівка, перереєстровано на підконтрольній Україні території в м. Черкаси) інформувало працівників підприємства про те, що “націоналізації” заводу з боку “ДНР” не відбудеться. Причина – наявність серйозної підтримки в РФ власника заводу (Д. Фірташ)”, – ідеться у зведенні.

Також персоналу “Стиролу” повідомили, що зарплата й далі буде виплачуватися в гривнях, при цьому кожен працівник заводу щомісяця отримуватиме додаткову відпустку терміном на дві доби – для виїзду на вільну територію України й отримання виплат у банкоматі, зазначає “Інфоспротив”.

Водночас керівництво підприємства повідомило працівникам, що їм необхідно вступити в “громадські організації ДНР” (наприклад, для молоді – до ГО “Молода песпубліка”) під загрозою штрафних санкцій.
Також озвучено обов’язкова вимога придбати стартові пакети мобільного оператора сепаратистів “Фенікс”.

“На тлі триваючої “націоналізації» в “ДНР” продовжує зростати напруженість в середовищі працівників вугільних підприємств. У шахтарів викликає невдоволення той факт, що після “націоналізації” даних підприємств рівень їх заробітної плати буде істотно скорочено. Зокрема, така ситуація зафіксована в Донецьку на шахтах імені Скочинського та Засядька”, – інформує розвідка.

Нагадаємо, політичне керівництво бойовиків “ДНР” оприлюднило список із 43 підприємств української юрисдикції, на які вводиться “зовнішня адміністрація”.

Читайте також:
Шахти Ахметова в ОРДЛО зупинилися

Росіяни створять на Донбасі “координаційний центр” для взаємодії
бандформувань двох “республік”, – “ІС”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна